Työllistä taidolla

Työllistä taidolla on maksuton palvelu, jossa yrittäjä saa neuvontaa työvoiman hankkimisesta ja työnantajuudesta. Palvelu on suunnattu ensisijaisesti kasvua ja yrityksen kehittymistä tavoitteleville yksinyrittäjille ja mikroyrityksille, jotka suunnittelevat nyt tai tulevaisuudessa työvoiman hankkimista tai haluavat kehittyä työnantajina.

Tavoitteena on, että pääset yrittäjänä eteenpäin tarvitsemasi osaamisen hankkimisessa ja mahdolliset työ- tai sopimussuhteet alkavat hyvin.

Palvelua yksilöidään sen mukaan, minkälainen työvoiman hankkimisen tapa sopii yrityksesi tilanteeseen parhaiten.

Esimerkkejä palvelun teemoista

  • rekrytointi
  • työn ostaminen
  • työn vuokraaminen
  • työsopimukset tai sopimukset työn hankkimisesta
  • työnantajan velvoitteet ja oikeudet
  • työvoiman löytäminen, työpaikkailmoitukset ja työnantajakuva
  • työllistämiseen liittyvät taloudelliset tuet
  • julkiset ja yksityiset työllistämiseen liittyvät palvelut

Yksilöllisesti eteenpäin

Suunnittelemme palvelun etenemisen kanssasi niin, että se palvelee mahdollisimman hyvin tilannettasi. Sinulla voi olla akuutti tarve saada apuvoimia koko- tai osa-aikaisesti, tai ehkä haluatkin vasta perehtyä alustavasti mahdollisuuksiin ja vaihtoehtoihin.

Palveluun sisältyy tilanteen kartoitus sekä henkilökohtaista neuvontaa noin 3-5 tuntia. Palvelussa voi olla mukana jopa kuusi kuukautta, ja prosessin aikana heränneitä kysymyksiä voi esittää tänä aikana palveluntuottajalle. Lisäksi saat käyttöösi hyödyllisen ohjepankin ja sinulle räätälöidyn kirjallisen suunnitelman etenemisensä tueksi.

Valmentajina ja neuvojina osaamme vaihtaa roolia sen mukaan, mikä on tarpeesi – kaipaat sitten käytännön tukea etenemiseesi, innostavaa haastajaa tai rohkaisevaa kannustajaa.

Hyödyllinen ohjepankki käytössäsi

Näillä sivuilla on runsaasti hyödyllistä tietoa mm. osaamisen hankkimisen eri keinoista, työnantajan tehtävistä, työhyvinvoinnista ja esihenkilönä kehittymisestä. Lisäksi saat vinkkejä yrityksesi kehittämiseen. Saat meiltä salasanan pankin käyttöön, kun aloitat ohjelman kanssamme.

Tutustu palvelun toteuttajiin

Kaisa ja Paula esittäytyvät täällä.

Olethan yhteydessä, kun mieleesi tulee kysymyksiä! Autamme mielellämme!

  • Kaisa Välivehmas, kaisa.valivehmas@uniikkiura.fi, puh. 050 4621165
  • Paula Jaakkola, paula.jaakkola@florecon.fi, puh. 046 8501800

Yhteystietoja

TE-palveluiden sivuilla kerrotaan ohjelman tavoitteista, sisällöstä ja siitä, keille ohjelma on tarkoitettu. Siellä voit  myös ilmoittautua mukaan palveluun: Työllistä taidolla -ohjelma (TE-palvelut) Olethan yhteydessä, jos kaipaat lisätietoja tai apua ilmoittautumiseen!